Apa beza KAPSUL SNE & BEUTSKIN

ramai orang tanya apa beza KAPSUL SNE & BEUTSKIN???

Jawapannya: SNE ni macam makanan 'wajib' dalam produk SNE Marketing sebelum kita cuba produk rangkaian yang lain. Badan kita terdedah kepada penyakit kerana persekitaran, pemakanan, stress dan lain-lain. Dan tanda-tanda penyakit itu hanya muncul di peringkat ke dua iaitu peringkat pertengahan, badan dah mula protes dengan sakit-sakit, lenguh-lenguh, pening, lesu dan malas. 

Kiranya macam SNE ni membantu menyelesaikan masalah ini sebelum dibantu oleh BE dalam menyelesaikan masalah kulit. Maksud saya disini, kedua duanya mempunyai kandungan buah seabuckhtorn tetapi SNE mengandungi kandungan buah seabuckhtorn lebih tinggi (100%) berbanding BE (30%).

 DENGAN SETIAP PEMBELIAN SEKOTAK BEUTSKIN ATAU SEKOTAK SNE KAPSUL, ANDA LAYAK UNTUK MENJADI AHLI!!!



 BE pula kandungannya lebih untuk khasiat bagi kulit. Katakanlah seseorang itu mempunyai masalah/penyakit lain dalam badan, SNE akan merawat segala masalah dalam badannya dahulu tetapi kalau dia hanya ambil BE sahaja, BE tak mampu nak rawat masalah dalam badan dia dengan kandungan buah seabukhtorn yang rendah. Jadi, kesan pada kulit tak berapa nak berkesan la sebab masalah dalam badan belum dapat diselesaikan dahulu. Jadi,cara makan perlulah betul dan kesannya bergantung pada individu. Paling lama diambil adalah 3 bulan. 

* p/s:  sesiapa yg mengambil Beutskin sahaja sekiranya tiada masalah dalaman.,. kesan pada badannya sudah nampak .. dengan perbezaan kulit yg lembut dan  cerah.


1ST TIME BELI DENGAN HARGA BIASA
BEUTSKIN RM240
SNE KAPSUL RM220

NEXT ORDER BELI DENGAN HARGA AHLI
BEUTSKIN RM200
SNE KAPSUL RM180

*ANDA JIMAT RM40!!!
SANGAT2 BERBALOI!!! :)
*SAYA AKAN DAFTARKAN ANDA SEBAGAI AHLI YG SAH & JIKA BERMINAT UNTUK ORDER, SILA PM COMPLETE DETAILS NAMA,ALAMAT,TEL,IC NO & EMAIL *ADD POSTAGE RM6 SM/RM10 SS
013-9335801(Kak Ja)



 

Promosi BEUTSKIN.. harga terhebat!




HARGA BEUTSKIN YG BERBALOI222... PROMOSI!



Sebelum ini  RM240. tetapi Sekarang Hanya RM225  termasuk postage!!!!

Pembelian kotak pertama automatik akan jadi ahli untuk belian seterusnya dgn harga RM200.

 Promosi  hanya 7 hari sahaja iaitu bermula 6hb - 13hb Nov 2012.


Dapatkan segera sementara stok masih ada!!
sms Kak Linda.. 0199840291
stokis Kuala Terengganu



Beutskin Essence (SNE Marketing) Rahsia Artis Adira AF terbongkar


Rahsia Artis Adira AF terbongkar dan kini tidak rahsia lagi, semua bercakap mengenainya. Adira AF siapa tak mengenali beliau, merupakan pengguna produk Beutskin Essence. Adira telah berkongsi dengan peminat beliau tentang rahsia dan amalanya mengambil Beutskin Essence.
Hot!! Hot!! Kulit cerah + Gebu + glowing seluruh badan!!!!! Seribu kali LEBIH BAIK dari suntikan vitamin C. Produk Beutskin mampu membuat kulit cerah sekata dalam masa sebulan!! 

Nama Produk: Beutskin Essence
Berat : 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR
STATUS:HALAL

Kandungan:
  • Pati Tomato (Lycopene), Kudzu Tropika Radix Puerariae Lobata, Grape Seed Oil, Lycopene, Pine Nut Oil, Beeswax DAN Minyak Biji Seabuckthorn

 Rahsia Artis Adira AF terbongkar dan kini tidak rahsia lagi, semua bercakap mengenainya. Adira AF siapa tak mengenali beliau, merupakan pengguna produk Beutskin Essence. Adira telah berkongsi dengan peminat beliau tentang rahsia dan amalanya mengambil Beutskin Essence.
Hot!! Hot!! Kulit cerah + Gebu + glowing seluruh badan!!!!! Seribu kali LEBIH BAIK dari suntikan vitamin C. Produk Beutskin mampu membuat kulit cerah sekata dalam masa sebulan!!  



Mama sekarang sedang bergiat aktif dengan nutrisi herbalife. Ternaya khasiatnya lebih lagi dari segi luaran dan juga dalaman dalam menjaga tubuh badan mama sekeluarga. Nutrisi herbalife direka khas untuk kita sekeluarga. 


Nutrisi Herbalife yang menjadi kegemaran mama sekeluarga:
  • F1 Nutrition Herbalife- Hidangan yang menyihatkan dengan 19 vitamin, mineral dan nutrien perlu dalam 6 perisa yang lazat untuk menyokong pengurusan berat badan anda.
  • Herbal Aloe Concentrate -yang saya akan cerita lebih detail dalam entri kalini.
  • Tea Mix Lemon Hibiscus - Tea-mix segera yang lazat dan berkalori rendah membantu anda agar sentiasa bertenaga dan segar semasa anda menguruskan berat badan anda.
  • F3 Whey Protein - Suplemen protein tanpa lemak untuk mengawal rasa lapar dan pengurusan berat badan yang sihat.
  • Fiber - Rahsia perut untuk kempis.
  • Tc Formula - Mengandungi bahan-bahan herba membantu anda kekal sihat dan aktif.

 
 
Mama terkini kekal sihat alhamdulillah dan maintainace berat mama dan BMI sihat:)









Norefal Placenta Oil kulit kekal Jelita

Salam dari mamaLUV
Ramai yang tanya akak...."apa yang akak pakai???"
Selain makan Beutskin akak juga pakai produk Norefal Placenta Oil.
Produk Norefal ni didatangkan dari Switzerland.
diekstrak daripada the best sheep placenta.
Ada sijil halal dan juga diluluskan penggunaannya oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
Kandungan:
Ovine placenta oil, water, tocopherol, fragrance
Kebaikan:
Melindungi kulit daripada pancaran cahaya matahari
Mengekalkan kelembapan kulit, sentiasa gebu dan halus
Pembantu penyerapan Vitamin A
Memulihkan jerawat dan kesannya
Anti-penuaan
Mengurangkan jeragat
Nama aje placenta oil.. tapi bila sapu kat kulit, tak rasa berminyak pun
Instead, lepas sapu kulit rasa LEMBUT jer
dan WANGI - macam bau daun pudina  (mint)
Akak amalkan sapu sebelum tidur setiap hari.
Sebiji kapsul boleh disapu seluruh muka, tengkuk dan tangan...

Selain daripada tu, kalau kita ada luka pada bahagian kulit yang lain
boleh sapu placenta oil ni juga.. insyaAllah cepat kering, parut pun tak ketara
(dengan syarat luka tu dah dibersihkan terlebih dahulu)

Cara penggunaan
2 biji softgel sehari (siang dan malam) sehingga mendapat efek yang memuaskan
untuk maintenance, continue 1 biji sehari
sapu jelah di keseluruhan muka dan leher
atau boleh sapu di mana-mana area yang dihajati ;)
Tiada kesan samping
Disahkan tidak mengandungi hormon
Tiada kandungan logam berat
Selamat untuk penggunaan jangka panjang
Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit sensitif
mamaLUV or Fareeda Batri Syia dan rakan Fareeda
Aak memang dah lama amalkan placenta oil ni
Alhamdulillah, kesannya sungguh ketara dan amat memuaskan:)
Kalau nak order boleh Call Kak Ja or PM di FB kak Ja
0139335801 (Kak Ja)

harga
RM 135 sahaja untuk sebotol (100 softgel)
(Termasuk postage)
Selepas menggunakan Norefal dan makan Beutsin Suppliment

***Dapatkan original Norefal dari mamaLUV****

 

Semangat Cekal Mama Diet Online Turun Berat Badan

Assalamualaikum wbrkt semua.. 




Mama share ilmu berguna sikit kot2 ada yang nak jadi cam mama...kekal sihat dan maintain berat badan 50kg sekarang dalam usia 40 series


Kita tahu punca dulu: 5 Punca Berat Tak Turun


Dah setahun berusaha nak kurus. Semua tips kurus dah follow, makan dah jaga, kelas zumba dah ikut tapi kenapa berat masih tak turun turun lagi ya...sedeyyy? Mama share 5 punca Berat Tak Turun ya ...sila check ya!


1. Tak CLEAR berapa KG nak turun. 

Ye, memang nak turun berat, tapi kena set target dulu. Sebulan turun berapa KG? Kena tulis kat dalam diari supaya kita boleh fokus hari-hari. Nanti takdelah stress sebab kita kerja based on goal.

Setiap aorang ada target yang berbeza....jadi TARGET/GOAL kita sebagai destinasi kita. Ada orang tu nak turun 1 Kg je sebulan dan ada orang tu nak turun 3 Kg sebulan dan ada jugak yang target lebih, nak turun 5 Kg sebulan pun ada...Ikutlah target masing-masing ya...jangan ikut orang ya. Yang penting, pastikan target REALISTIK dan boleh kita capai. Camna nak buat...yg tu kena tanya mama...pm mama..kita settle sama-sama..

2. Suka mencuit. asal nampak makanan jer mesti cuit nya...

"Alahhhhh, takpelahh. Cuit sikit je pun. Takde efek kat berat".

Hati-hati ya kalau ada minsdet macam ni..mama jamin tak kurusnya:) Secubit cuitan kita akan ada kiraan kalori yang kita ambik...nak setiap kalori nanti nak kena bakar...cuit2 terus lena tentu tak kurus...jangan main2 ya...PM mama kat wasap nnt mama share camna caranya....

3. Banyak makan gula, tepung, process food.

"Saya dah diet dahhh. Pagi petang siang malam saya makan biskut"

"Saya dah diet dahhhh, tak makan nasi. Cuma air manis je saya tak tinggal. Teh tarik sedap sangat"

" Hari-hari saya makan kek. Tapi makanan lain saya tak makan. Kek aje"

" Sarapan saya makan kuih dan roti canai "

Cam selalu jer mama dengar....hehe yang tu pasti tak kurusnya...camna nak turun berat badan?? so kena ada sikit ilmu pasal makanan ya....

  • Bertepung ( roti putih, kuih, pizza, cekodok, goreng pisang and many more makanan yang bersalut tepung )
  • Gula ( Kek, coklat, air manis, brownies , muffin semua tu slo slo kurangkan.. Jangan makan hari hari )
  • Proses Food ( Nuget, Sosej,Biskut, meehon, meggi, mee kuning, spagheti, kerepek and many more )
Nak makan berpada2 dan kena ada caranya...caranya meal plan yang mama nak share serta nutrisi herbalife mmg untuk kebaikan anda semua.




4. Tak minum cukup 4L air putih

Yang ni kena amalkan dik...mama boleh share ilmu air jugak nanti. Setiap berat badan 25KG anda kena minum 1 Liter air...so berapa berat anda dan berapa liter yg kena anda amalkan minum air putih sajer:)

5. Makan meal yang tak seimbang

Kena ada meal plan yang sihat dan tahu cara nak makan ikut sukatan yang betul...mama akan coach cara nak diet onlene dgn herbalife dan meal plan.... so anda akan ada ilmu cara nak kekal kurus. mama tak nak seleaps 21 hari kurus tapi dok sebulan naik balik. sebab apa?? sebab tak de ilmu pemakanan yang betul. InsyaAllah mama akan share menu2 mama di IG dan boleh follow setiap meal dan resepi yang mama masak...mudah kan:)

Di sini ada jalan penyelesaiannya.

Satu cara saja....jom tanya mama...mama akan share semua complete diet online, cara nak kira BMI dan berapa berat ideal anda serta meal plan yang kita patut ikuti setiap hari...amalkan untuk hidup yang sihat demi keluarga dan masa depan kita insyaAllah aamiin.

Jom bermula program jom kurus 30 Hari bersama coach mama @ kakja

Follow IG mama @ckrosliza atau untuk tgk meal plan dari peserta2 lose weight from home cila click di IG @ckz.rosliza

or  wasap mama segera.0139335801






Melawat Putraku di Gontor 3 Darul Ma’rifat Kediri Indonesia

Gontor 3 Darul Ma'rifat di Kediri Indonesia...airport terdekat Surabaya. Putra kedua Kak Ja Shafiq sedang belajar kelas intensif yng ...

Jom Follow Kak Ja