Apa beza KAPSUL SNE & BEUTSKIN

ramai orang tanya apa beza KAPSUL SNE & BEUTSKIN???

Jawapannya: SNE ni macam makanan 'wajib' dalam produk SNE Marketing sebelum kita cuba produk rangkaian yang lain. Badan kita terdedah kepada penyakit kerana persekitaran, pemakanan, stress dan lain-lain. Dan tanda-tanda penyakit itu hanya muncul di peringkat ke dua iaitu peringkat pertengahan, badan dah mula protes dengan sakit-sakit, lenguh-lenguh, pening, lesu dan malas. 

Kiranya macam SNE ni membantu menyelesaikan masalah ini sebelum dibantu oleh BE dalam menyelesaikan masalah kulit. Maksud saya disini, kedua duanya mempunyai kandungan buah seabuckhtorn tetapi SNE mengandungi kandungan buah seabuckhtorn lebih tinggi (100%) berbanding BE (30%).

 DENGAN SETIAP PEMBELIAN SEKOTAK BEUTSKIN ATAU SEKOTAK SNE KAPSUL, ANDA LAYAK UNTUK MENJADI AHLI!!! BE pula kandungannya lebih untuk khasiat bagi kulit. Katakanlah seseorang itu mempunyai masalah/penyakit lain dalam badan, SNE akan merawat segala masalah dalam badannya dahulu tetapi kalau dia hanya ambil BE sahaja, BE tak mampu nak rawat masalah dalam badan dia dengan kandungan buah seabukhtorn yang rendah. Jadi, kesan pada kulit tak berapa nak berkesan la sebab masalah dalam badan belum dapat diselesaikan dahulu. Jadi,cara makan perlulah betul dan kesannya bergantung pada individu. Paling lama diambil adalah 3 bulan. 

* p/s:  sesiapa yg mengambil Beutskin sahaja sekiranya tiada masalah dalaman.,. kesan pada badannya sudah nampak .. dengan perbezaan kulit yg lembut dan  cerah.


1ST TIME BELI DENGAN HARGA BIASA
BEUTSKIN RM240
SNE KAPSUL RM220

NEXT ORDER BELI DENGAN HARGA AHLI
BEUTSKIN RM200
SNE KAPSUL RM180

*ANDA JIMAT RM40!!!
SANGAT2 BERBALOI!!! :)
*SAYA AKAN DAFTARKAN ANDA SEBAGAI AHLI YG SAH & JIKA BERMINAT UNTUK ORDER, SILA PM COMPLETE DETAILS NAMA,ALAMAT,TEL,IC NO & EMAIL *ADD POSTAGE RM6 SM/RM10 SS
013-9335801(Kak Ja) 

2 comments:

mila said...

Salam..nak tnya..makan sne tu brapa lama ek sblm makan beutskin?

Ziey Zera said...

3 bulan

Tips mengerjakan umrah pada bulan ramahdan: Pengalaman Kakja mengerjakan umrah ramadhan 2018

Salam semua... alhamdulillah kakja nak share pengalaman serta tips umrah bulan ramadhan. Alhamdulillah kakja dan famili selamat berang...

Jom Follow Kak Ja