Friday, October 5, 2012

Norefal Placenta Oil kulit kekal Jelita

Salam dari mamaLUV
Ramai yang tanya akak...."apa yang akak pakai???"
Selain makan Beutskin akak juga pakai produk Norefal Placenta Oil.
Produk Norefal ni didatangkan dari Switzerland.
diekstrak daripada the best sheep placenta.
Ada sijil halal dan juga diluluskan penggunaannya oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
Kandungan:
Ovine placenta oil, water, tocopherol, fragrance
Kebaikan:
Melindungi kulit daripada pancaran cahaya matahari
Mengekalkan kelembapan kulit, sentiasa gebu dan halus
Pembantu penyerapan Vitamin A
Memulihkan jerawat dan kesannya
Anti-penuaan
Mengurangkan jeragat
Nama aje placenta oil.. tapi bila sapu kat kulit, tak rasa berminyak pun
Instead, lepas sapu kulit rasa LEMBUT jer
dan WANGI - macam bau daun pudina  (mint)
Akak amalkan sapu sebelum tidur setiap hari.
Sebiji kapsul boleh disapu seluruh muka, tengkuk dan tangan...

Selain daripada tu, kalau kita ada luka pada bahagian kulit yang lain
boleh sapu placenta oil ni juga.. insyaAllah cepat kering, parut pun tak ketara
(dengan syarat luka tu dah dibersihkan terlebih dahulu)

Cara penggunaan
2 biji softgel sehari (siang dan malam) sehingga mendapat efek yang memuaskan
untuk maintenance, continue 1 biji sehari
sapu jelah di keseluruhan muka dan leher
atau boleh sapu di mana-mana area yang dihajati ;)
Tiada kesan samping
Disahkan tidak mengandungi hormon
Tiada kandungan logam berat
Selamat untuk penggunaan jangka panjang
Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit sensitif
mamaLUV or Fareeda Batri Syia dan rakan Fareeda
Aak memang dah lama amalkan placenta oil ni
Alhamdulillah, kesannya sungguh ketara dan amat memuaskan:)
Kalau nak order boleh Call Kak Ja or PM di FB kak Ja
0139335801 (Kak Ja)

harga
RM 135 sahaja untuk sebotol (100 softgel)
(Termasuk postage)
Selepas menggunakan Norefal dan makan Beutsin Suppliment

***Dapatkan original Norefal dari mamaLUV****

 

3 comments:

KhaiZa said...

anak umur 3 tahun leh guna ker.. coz kulit dia byk parut la.. sbb gatal2

Kak Eiza said...

InsyaAllah boleh sbb kegunaan luar jer dear:)

nubh arissaqeela said...

Pm sy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq