Monday, October 29, 2012

Apa beza KAPSUL SNE & BEUTSKIN

ramai orang tanya apa beza KAPSUL SNE & BEUTSKIN???

Jawapannya: SNE ni macam makanan 'wajib' dalam produk SNE Marketing sebelum kita cuba produk rangkaian yang lain. Badan kita terdedah kepada penyakit kerana persekitaran, pemakanan, stress dan lain-lain. Dan tanda-tanda penyakit itu hanya muncul di peringkat ke dua iaitu peringkat pertengahan, badan dah mula protes dengan sakit-sakit, lenguh-lenguh, pening, lesu dan malas. 

Kiranya macam SNE ni membantu menyelesaikan masalah ini sebelum dibantu oleh BE dalam menyelesaikan masalah kulit. Maksud saya disini, kedua duanya mempunyai kandungan buah seabuckhtorn tetapi SNE mengandungi kandungan buah seabuckhtorn lebih tinggi (100%) berbanding BE (30%).

 DENGAN SETIAP PEMBELIAN SEKOTAK BEUTSKIN ATAU SEKOTAK SNE KAPSUL, ANDA LAYAK UNTUK MENJADI AHLI!!!



 BE pula kandungannya lebih untuk khasiat bagi kulit. Katakanlah seseorang itu mempunyai masalah/penyakit lain dalam badan, SNE akan merawat segala masalah dalam badannya dahulu tetapi kalau dia hanya ambil BE sahaja, BE tak mampu nak rawat masalah dalam badan dia dengan kandungan buah seabukhtorn yang rendah. Jadi, kesan pada kulit tak berapa nak berkesan la sebab masalah dalam badan belum dapat diselesaikan dahulu. Jadi,cara makan perlulah betul dan kesannya bergantung pada individu. Paling lama diambil adalah 3 bulan. 

* p/s:  sesiapa yg mengambil Beutskin sahaja sekiranya tiada masalah dalaman.,. kesan pada badannya sudah nampak .. dengan perbezaan kulit yg lembut dan  cerah.


1ST TIME BELI DENGAN HARGA BIASA
BEUTSKIN RM240
SNE KAPSUL RM220

NEXT ORDER BELI DENGAN HARGA AHLI
BEUTSKIN RM200
SNE KAPSUL RM180

*ANDA JIMAT RM40!!!
SANGAT2 BERBALOI!!! :)
*SAYA AKAN DAFTARKAN ANDA SEBAGAI AHLI YG SAH & JIKA BERMINAT UNTUK ORDER, SILA PM COMPLETE DETAILS NAMA,ALAMAT,TEL,IC NO & EMAIL *ADD POSTAGE RM6 SM/RM10 SS
013-9335801(Kak Ja)



 
Friday, October 19, 2012

Promosi BEUTSKIN.. harga terhebat!




HARGA BEUTSKIN YG BERBALOI222... PROMOSI!



Sebelum ini  RM240. tetapi Sekarang Hanya RM225  termasuk postage!!!!

Pembelian kotak pertama automatik akan jadi ahli untuk belian seterusnya dgn harga RM200.

 Promosi  hanya 7 hari sahaja iaitu bermula 6hb - 13hb Nov 2012.


Dapatkan segera sementara stok masih ada!!
sms Kak Linda.. 0199840291
stokis Kuala Terengganu



Saturday, October 6, 2012

Beutskin Essence (SNE Marketing) Rahsia Artis Adira AF terbongkar


Rahsia Artis Adira AF terbongkar dan kini tidak rahsia lagi, semua bercakap mengenainya. Adira AF siapa tak mengenali beliau, merupakan pengguna produk Beutskin Essence. Adira telah berkongsi dengan peminat beliau tentang rahsia dan amalanya mengambil Beutskin Essence.
Hot!! Hot!! Kulit cerah + Gebu + glowing seluruh badan!!!!! Seribu kali LEBIH BAIK dari suntikan vitamin C. Produk Beutskin mampu membuat kulit cerah sekata dalam masa sebulan!! 

Nama Produk: Beutskin Essence
Berat : 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR
STATUS:HALAL

Kandungan:
  • Pati Tomato (Lycopene), Kudzu Tropika Radix Puerariae Lobata, Grape Seed Oil, Lycopene, Pine Nut Oil, Beeswax DAN Minyak Biji Seabuckthorn

 Rahsia Artis Adira AF terbongkar dan kini tidak rahsia lagi, semua bercakap mengenainya. Adira AF siapa tak mengenali beliau, merupakan pengguna produk Beutskin Essence. Adira telah berkongsi dengan peminat beliau tentang rahsia dan amalanya mengambil Beutskin Essence.
Hot!! Hot!! Kulit cerah + Gebu + glowing seluruh badan!!!!! Seribu kali LEBIH BAIK dari suntikan vitamin C. Produk Beutskin mampu membuat kulit cerah sekata dalam masa sebulan!!  



Nama Produk: Beutskin Essence
Berat : 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR
STATUS:HALAL

Kandungan:
  • Pati Tomato (Lycopene), Kudzu Tropika Radix Puerariae Lobata, Grape Seed Oil, Lycopene, Pine Nut Oil, Beeswax DAN Minyak Biji Seabuckthorn


8 FAKTOR UTAMA
  1. Menyingkirkan toksin & mencantikan kulit
  2. Mengembalikan kelembutan dan keanjalan kulit serta tubuh
  3. Mengalakkan pertumbuhan sel-sel baru dalam badan
  4. Menstabilkan fungsi hati, buah pinggang dan ovari
  5. Anti-pernuaan dan mengurangkan kedut halus
  6. Warna kulit rata dan memutihkan pigmen
  7. Menguatkan fungsi lindung-diri kulit.
KAPSUL SNE menggabungkan minyak biji Seabuckthorn dengan Mukopolisakarida Makromolekul sebaga ramuan aktifnya, diekstrak dan diperhaluskan dengan penggunaan teknik pengekstrakan superkritikal karbon dioksida. KAPSUL SNE berkesan untuk menyingkirkan toksin danradikal bebas, meningkatkan system imun, mengaktifkan sel-sel otak, system saraf dan system endokrin, serta menyelaras dan membaik pulih sel-sel badan, untuk mencapai tahap metabolism yang optimum.


 
 




6 CIRI UTAMA 
  1. Melanjutkan usia
  2. Menyuburkan dan mencergaskan sel
  3. Menyelaras dan membaik pulih sel
  4. Mengandungi kesan anti-bakteria
  5. Menyeimbangkan system badan
  6. Membersihkan darah dan membantu dalam proses detoksifikasi.
11 MANFAAT UTAMA
  1. Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan elemen berbahaya.
  2. Meningkatkan fungsi system imun.
  3. Mencegah pelbagai jenis penyakit system pencernaan.
  4. Mengurangkan tahap lipid darah dan kolestrol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrovaskular.
  5. Mencegah jangkitan influenza.
  6. Merawat lecur, parut, reput fros dan kudis tekanan.
  7. Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh radiasi dan oksidasi.
  8. Menggalakkan peredaran darah dan mengelakkan pembentukkan bekuan darah/thrombus; mempercepatkan prose penyembuhan luka selepas pembedahan.
  9. Mencegah dan merawat pelbagai masalah ginekologikal. Produk ini amat sesuai untuk kaum wanita.
  10. Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak.
  11. Meningkatkan kesihatan kulit dan menagguhkan proses penuaan.

KESAN RAWATAN KAPSUL SNE
Tempoh Rawatan Pertama (1-30 hari)
  • Wajah yang cantik dan berseri
  • Kualiti tidur bertambah baik
  • Mempertingkatkan system imun
  • Kesejahteraan mental
  • Meringankan penderitaan penyakit semasa 
Indikasi:
  • Kesan rawatan Kapsul SNE telah bermula, menyingkirkan toksin dan radikal bebas daripada badan anda. Sesetengah individu akan mengalami tindak balas yang positif (reaksi penyelarasan). Namun begitu, reaksi sedemikian akan hilang dalam tempoh 1-2 minggu.
  • Tempoh Rawatan Kedua (30-60 hari)
  • Berasa cergas dan bertenaga
  • Wajah yang cantik dan berseri
  • Pigmentasi dan kedutan berkurangan
  • Kualiti tidur bertambah baik
  • Penderitaan penyakit semasa diringankan dan bertambah lega
  • Wajah tampak berseri dan lebih muda.Indikasi :- Sistem endokrin diselaraskan untuk mencapai keseimbangan dalaman; fungsi imun dipulihkan, metabolism pada tahap optimum. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.
  • Tempoh Rawatan Ketiga (selepas 60 hari)
  • Keletihan, kepenatan dan sakit belakang semakin lega
  • Kulit tampak lebih lembab, halus dan gebu
  • Pigmentasi berkurangan atau semakin pudar
  • Pengurangan tahap gula darah, lipid darah dan kolestrol
  • Peredaran darah yang optimum; hujung jari berwarna kemerah-merahan
  • Symptom penyakit semasa telah dibaik pulih dengan ketara.

Indikasi:
  • Kapsul SNE merupakan sumber nutrient penting untuk tubuh badan anda. Ia membantu menyelaraskan fungsi tubuh anda. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE. 
Penyelarasan kesihatan yang optimum
  • Pada tahap ini, anda telah menikmati faedah Kapsul SNE. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE. Dos boleh dikurangkan setengah. Kesimpulannya, Kapsul SNE membantu anda kekal sihat, bebas daripada penyakit dan awet muda, membolehkan anda menikmati usia yang panjang.
KAPSUL SNE sesuai untuk:
  • Penyakit saluran pernafasan; penyakit saluran gastrousus; penyakit sistem urinary.
  • Penyakit kerdiovaskular dan serebrovaskular; penyakit system peredaran darah.
  • Penyakit system saraf; reumatisme dan arthritis
  • Penyakit kulit;
  • Keadaan separa sihat;
  • Fungsi imun yang semakin merosot;
  • Lecur, lepuh, kudis tekanan, luka, reput fros.
Sesiapa yg nak order hubungi Kja sementara stok masih ada.. :)

Friday, October 5, 2012

Norefal Placenta Oil kulit kekal Jelita

Salam dari mamaLUV
Ramai yang tanya akak...."apa yang akak pakai???"
Selain makan Beutskin akak juga pakai produk Norefal Placenta Oil.
Produk Norefal ni didatangkan dari Switzerland.
diekstrak daripada the best sheep placenta.
Ada sijil halal dan juga diluluskan penggunaannya oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
Kandungan:
Ovine placenta oil, water, tocopherol, fragrance
Kebaikan:
Melindungi kulit daripada pancaran cahaya matahari
Mengekalkan kelembapan kulit, sentiasa gebu dan halus
Pembantu penyerapan Vitamin A
Memulihkan jerawat dan kesannya
Anti-penuaan
Mengurangkan jeragat
Nama aje placenta oil.. tapi bila sapu kat kulit, tak rasa berminyak pun
Instead, lepas sapu kulit rasa LEMBUT jer
dan WANGI - macam bau daun pudina  (mint)
Akak amalkan sapu sebelum tidur setiap hari.
Sebiji kapsul boleh disapu seluruh muka, tengkuk dan tangan...

Selain daripada tu, kalau kita ada luka pada bahagian kulit yang lain
boleh sapu placenta oil ni juga.. insyaAllah cepat kering, parut pun tak ketara
(dengan syarat luka tu dah dibersihkan terlebih dahulu)

Cara penggunaan
2 biji softgel sehari (siang dan malam) sehingga mendapat efek yang memuaskan
untuk maintenance, continue 1 biji sehari
sapu jelah di keseluruhan muka dan leher
atau boleh sapu di mana-mana area yang dihajati ;)
Tiada kesan samping
Disahkan tidak mengandungi hormon
Tiada kandungan logam berat
Selamat untuk penggunaan jangka panjang
Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit sensitif
mamaLUV or Fareeda Batri Syia dan rakan Fareeda
Aak memang dah lama amalkan placenta oil ni
Alhamdulillah, kesannya sungguh ketara dan amat memuaskan:)
Kalau nak order boleh Call Kak Ja or PM di FB kak Ja
0139335801 (Kak Ja)

harga
RM 135 sahaja untuk sebotol (100 softgel)
(Termasuk postage)
Selepas menggunakan Norefal dan makan Beutsin Suppliment

***Dapatkan original Norefal dari mamaLUV****

 
Wednesday, October 3, 2012

Semangat Cekal Puan Faridah dalam naikkan Jenama Fareeda

Pengasas Fareeda Pn Faridah Zakaria dan Pengedar Fareeda Batri Syia
Wanita bertudung masih boleh kelihatan anggun jika pandai memilih tudung, gaya dan aksesori. Bahkan, corak dan gaya tudung sememangnya menampilkan perubahan yang begitu ketara bagi mengetengahkan lagi sifat kewanitaan pada si pemakai.


Hasil kreativiti pemilik Fareeda, Pn Faridah Zakaria, setiap tudung ciptaannya bukan sahaja sebagai penutup aurat wanita tetapi turut menjadi penyeri kepada penampilan mereka. ‘‘Wanita perlu nampak berseri dan anggun walaupun bertudung. Tudung Fareeda dihiasi dgn brooch yang elegen, cantik yang pasti membuatkan tudung fareeda lebih elegan dan kontemporari bila dipakai. ‘‘

Meeting bersama Pengurusan FNJ dan Pengedar Fareeda di Danau UKM

Teknik pemakaiannya juga sungguh mudah. Pengolahan warna yang cantik membuatkita yg memakai tanpak ceria dan bergaya. Berkat dari bakat yang diwarisi dari ibu, Pn. Faridah memang kreatif dan menampilkan corak serta design tudung fareeda yang digemari ramai...

mamaLUV dan Fareeda Suhaili dan Fareeda D'Zura

Bergambar bersama Azim (Staf FNJ)
Mengikuti wawancara Pn. Faridah dalam majalah cosmo, Perniagaan butik Fareeda bermula dengan hanya dua mesin jahit sahaja tapi kini mempunyai 3 butik dan produksi di Bandar Baru Bangi bagi menampung permintaan yang saban hari meningkat naik. 

Fareeda Batri Syia Bersama Fareeda Fasyeera dan Fareeda D'Zura

Fareeda Batri Syia dan Fareeda Airis
Dulu orang tak pandang tapi kini permintaan melebihi pengeluaran. Semasa pelantikkan pengedar tudung Fareeda baru2 ini di Danau UKM, Fareeda akan menambah kapasiti pengelurannya demi memenuhi permintaan pengguna dan pengedar.

Sempat lagi berposing sambil dengar amanat FNJ

Gambar Kenangan bersama Fareeda D'Zura dan Fareeda Fairuzlin
Perjumpaan Fareeda di Danau UKM

Fareeda Batri Syia (mamaLUV) dan Fareeda Azie


InsyaAllah Fareeda akan terus dikagumi sebagai jenama setaraf dengan LEVIS dan brand2 lain yang hebat di dunia dengan kerjasama semua termasuk pengedar2 yang sentiasa jadi tulang belakang utama fareeda.

Bersama Team FNJ-Fatin, Fiza dan Farah

Terima kasih kepada fareeda keranamu, berjaya memertabatkan wanita bertudung dengan tudung ekslusif nombor satu Malaysia!!!
Team Pengedar Fareeda (FNJ) bergambar di Danau UKM
Jelitawan Fareeda Thumbbs Up

Indahnya tukangan barangan antik
Perak permata menghiasi kayu
Klik Fesbuk paparan eletronik
membeli FAREEDA tudung Melayu

Sebidang kain alas kepala
Merah bata warna kemboja
Orang lain menambah FAREEDA♥
Adakah kita tengok sajer....

Menangkap belut di sawah padi
Panas berdering berpeluh muka
Faridah memang berbakat semulajadi
Rekaan FAREEDA cantik-cantik belaka ♥

Naik Lori ke Pekan Menanti
Beli Puyu tiga AMAH!!
Ori FAREEDA pilihan hati
♥ ♥ ♥ FAREEDA very much!!!

Fareeda Batri Syia merupakan Pengedar Sah Fareeda di Terengganu. Dapatkan tudung2 Fareeda dengan berkunjung ke butik Fareeda di Bandar Baru Bangi ataupun butik Fareeda Batri Syia di alamat berikut:

1fst outlet:
Butik Fareeda Batri Syia
2nd floor, Komplek Casa Limbong
Bandar Chukai, kemaman
hp no : 0139335801

2nd outlet:
Butik Fareeda Batri Syia.Basma
A48 Taman Perumahan,
Gong Badak,
21030 Kuala Terengganu
Terengganu
sebelum traffic lite UNISZA dari arah bandar, depan proton. 
hp no staff butik : Noni 0148481464



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq