TESTIMONI PROGRAM KURUS

SUKA PERGI GYM TETAPI ???? .
Hi, sy Coach FarahFaa. Berusia 25 tahun. Syukur Alhamdulillah. Pada musim WLC yang ke 10 saya berjaya loss weight 11.7kg dan DAPAT RESHAPE badan yang di idamkan, hanya dalam masa sebulan. TAK MASUK AKAL kan. MasyaAllah Syukur.
.
Saya seorang yang suka pegi gym. Boleh di katakan hampir setiap hari. Nasib baik tak tidur je dekat gym tu 😅 Tetapi, BERAT TAK PERNAH TURUN walaupun sudah 6 BULAN join workout dekat gym HARI2 ok. Stress sangat bila berat badan tak turun2, tapi dok perasan kurus masa tu. Pada hal, dah macam makcik2 anak 5 😅⠀⠀
Ketika itu, masih tak faham tentang 80% datang dari pemakanan dan HANYA 20% hasil datang dari active life style. Bila dah bertemu dengan WLC, and dah faham ILMU tentang pemakanan, cara diet yang betul, baru laa tau kenapa laa saya tak kurus2 sebelum ni. Alhamdulillah, berat badan saya sekarang sudah pun ideal weight, reshape dan stay fit!! 🔥🔥🔥⠀
Ini semua berkat tunjuk ajar dan ILMU dari Coach. Siapa2 pun boleh dapat result yang AMAZING, dengan syarat timba ilmu sebanyak yang mungkin di sini dari barisan Coach2 yang sangat awesome. Dan pastikan anda PRAKTIKKAN ILMU tersebut, beri komitmen 100%!! Bila anda fokus pasti dapat DISIPLINkan diri anda untuk change ur habit. Keep istiqomah, InsyaAllah kejayaan pasti milik anda!! 💪💪💪.
.
detail progrm: slot terhad
21 DAYS FAT LOSS PREMIUM CHALLENGE for DEC  INTAKE is opening NOW!
This challenge is designed specifically for those who are SERIOUS to lose fat 3-10 kgs (depending on individual)
Anda akan dapat:
🌸  Meal Plan for 30 days (effect  result 80%)
🌸  WhatsApp group coaching, mentoring & follow up peserta untuk 1 musim.
🌸  Di sediakan breakfast & dinner (prog nutrition) utk 1 season
Click link di ig profile intagram @ckrosliza utk direct WhatsApp kpd Coach ( 0139335801)
Follow @ckz.rosliza utk tips dan info sihat  pemakanan seimbang harian anda.



TESTIMONI DARI KAKNDA

nak tau cerita best dari kakNda yg bukan sahaja sembuh dari tekanan darah tinggi malah dapat badan yang slim,ramping,kurus,kulit cantik.. bolek klik je di foto KakNda di bawah yek


No comments:

Tips mengerjakan umrah pada bulan ramahdan: Pengalaman Kakja mengerjakan umrah ramadhan 2018

Salam semua... alhamdulillah kakja nak share pengalaman serta tips umrah bulan ramadhan. Alhamdulillah kakja dan famili selamat berang...

Jom Follow Kak Ja