TIPS CARA NAK BELI HERBALIFE ONLINE

Assalamualaikum wbrkt..
selamat pagi semua




Hari ni mama nak share tips  cara nak beli herbalife secara online. Zaman sekarang semua shopping di rumah secara online jer…sedar tak sedar barang sampai depan mata…mudah kan??

So bagaimana caranya…BAGAIMANA NAK BELI HERBALIFE ONLINE?

Ok, jom dapatkan produk herbalife secara online, sebenarnya produk herbalife boleh dibeli atau boleh dibeli di satu official website je.
Haaa korang boleh klik link di sini : http://myen.myherbalife.com


Website ni mmg official website herbalife. Melalui website ni, memang beli direct terus dari
HQ Herbalife Malaysia. Memang terjamin la dari segi kualiti produk dan delivery mereka.
Cuma website ni tak boleh di akses oleh semua orang ya…kena daftar jadi ahli dan member atau ahli herbalife sajer yang boleh akses ke website ni. Wajib ada member ID dan juga password untuk login dan seterusnya beli online dengan harga diskaun.
So macam mana cara saya nak jadi member atau ahli untuk saya nak dapatkan produk Herbalife?

Ok sekarang mama nak share cara nak nak jadi ahli dan mulakan shopping online produk herbalife. 

Anda semua boleh follow instagram mama @ckrosliza ataupun kena hubungi terlebih dahulu mana-mana independent distributor Herbalife atau lebih mesra dengan gelaran “coach Herbalife”. Mama selaku coach herbalife atau independent distributor herbalife akan membantu cara-cara nak menjadi member, membeli online secara terus di website herbalife dan akan bantu anda dari segi konsultasi pemakanan, menu diet / meal plan dan macam-macam lagi ya.
BOLEH HUBUNGI  COACH Kakja DI WHATSAPP 013 9335801. atau kliK links wasap direct di sini http://onlinediet.wasap.my

hubungi KakJa nanti ada tawaran istimewa dengan promosi menarik menanti anda!! …


**mama still maintain walaupun di usia 43 tahun..alhamdulillah**



No comments:

Melawat Putraku di Gontor 3 Darul Ma’rifat Kediri Indonesia

Gontor 3 Darul Ma'rifat di Kediri Indonesia...airport terdekat Surabaya. Putra kedua Kak Ja Shafiq sedang belajar kelas intensif yng ...

Jom Follow Kak Ja