Tip kuruskan peha dan perut




Saya, dahulu kala..suka makan roti, selalu buat pizza dan roti di rumah.  Selain roti.. suka makanan bergoreng dan berlemak. Bab makan nasi confrm menambah2 apalagi kalau ada budu dan ulam.. haha.... pendek kata tak hirau pun saiz badan akan meningkat.  Masya-Allah nikmatnya makan makanan semua tu yg d sebaliknya banyakk mengandungi lemak, minyak, gula dan perisa.   Di sebabkan makan  yang melampau, peha dan perut saya semakin hari semakin membesar dan badan pun bertukar saiz. saiz  pinggang  pun sudah menjadi 31. Aduhaii!!!  pada masa itu lah saya dah rasa susah hati namun nafsu makan ye la.. susah nak kawal kan. 

Sampailah bila saya bertemu program lost weight  from home dan habis 1 musim, perut dan  peha saya boleh mengecil  dn berat pun lost 6kg.. Alhamdulillah..sampai sekarang berat saya maintain..49.5kg , PEHA SAYA LOST 3.7 INCI, SAIZ PINGGANG MENJADI 27!!! Alhamdulillah...tak sangka boleh berubah sebanyak tuh. Terima kasih Ya Allah..

So saya dengan yakinnya mencadangkan siapa yg nak lost weight sebelum hari perkahwinan korang, hari raya tahun 2018.. masih sempat lagi.. InsyaaAllah.. dengan komitmen yang korang berikan dan makan ikut meal plan yang akan coach berikan saya yakin 100% dalam minggu pertama hingga ke 2 korang boleh lost 4.5kg.  Nak seribu daya tak nak seribu dalih kan.. 
.
I love to add values to others peoples life

Coach 0139335801
@ckrosliza



No comments:

Pengalaman Herbalife spetacular 2018: Online Business yang Mantap dan Berjaya

Assalamualiakum wbt. Kenangan yang paling manis dan berharga buat mama di spetacular Herbalife 2018 Sepanjang 8 tahun berkeci...

Jom Follow Kak Ja