Tips2 dan Cara2 Nak Jadi Jutawan Melalui Bisnes Online

 Assalamualaikum wbt

Kak Ja share tips2 nak jadi jutawan melalui bisnes online:-


1) Ramai yang terkesan dengan PKP dan Covid19. Hilang pekerjaan dan sumber pendapatan.

2) Lantas bagaimana nak hidup? Apa kerja yang aku boleh buat...insyaAllah lihat dari sudut positif, Allah berikan kita peluang untuk lebih berjaya dan jadi Jutawan sebenarnya. 

3) Selama ni kita kerja dengan orang lain. Kerja dengan company orang lain. Di bayar tiap2 bulan tetap dengan apa yang kita lakukan. Cuba bayangkan ni lah peluang aku nak kerja lebih untuk company sendiri dan bawa lebih banyak income dari hasil usaha yang lebih. Peluang sebenarnya ...Allahu, Alhamdulillah atas nikmat dan peluang ini!!

4) Caranya bagaimana? Bisnes online ada banyak!!

5) Yang penting platform dan peluang serta leader yang ada untuk guide agar kita dapat duplicate mereka dengan pantas. 

6) Iya platform yang penting. Syarikat yang ada sistem markerting yang menarik, profit sharing yang besar dengan kita serta produk yang boleh kita sebagai enterpreneur dapat guna dan amalkan seisi kelurga. Menarik bukan....jadi kita just naturally ikut flow dan dapat benefit yang berlipat ganda daripada usaha dan effort yang sama.

7) Team ELWO ada sistem yang online yang mantap dengan team coach yang ada untuk guide semua junior coach sukses. Jadi leader yang dapat guide kita sama2 bangkit dan maju tu penting untuk dapat momentum dan energy utk sama2 berjaya. Training dan motivasi dari leader amat penting untuk kita terus belajar sehingga kita berjaya!!

8) Leader talk yang berjaya dan berada dalam circle yang betul akan cepatkan proses kita berjaya insyaAllah. 

So itulah tips2 mudah nak jadi jutawan bisnes online berjaya!!

Nak join team ELWO, team Kak Ja hubungi wasap kak ja sekarang ya!!

Buat keputusan hari ini insyaAllah hasil segera menyusul. TAHNIAH!!! 

APA YANG ADA DALAM PROGRAM EVERYONE LOSE WEIGHT ONLINE COACHING?

PROGRAM KURUS  MAKAN 5 KALI SEHARI!

1) Meal Plan makan untuk 1 bulan
2) Nutrition untuk breakfast dan dinner disediakan
3) Group coaching & One-On-One Coaching
4) Tips, Info & Ilmu pemakanan hari-hari
5)  Groceries checklist
6)  Combo workout step by step dari rumah
7) COACH PERIBADI

ANDA BOLEH TURUN BERAT TANPA SENAMAN, TAPI ANDA TAK BOLEH TURUN BERAT TANPA DIET YANG BETUL🙅🏻‍♀️

FULL MEAL PLAN DIET ‼️
1) Lunch seimbang karbo & protein. .
2) Portion
3)Waktu makan
4) Cara masak
5) Resepi di berikan

Diet selalu gagal sebab .. Tak tau nak makan apa, dari pagi sampai malam, semua yang join program akan dapat full bimbingan , apa yang perlu dimakan , dan akan dibimbing dari segi portion, waktu makan, resepi dan cara masak yang sesuai dalam nak turunkan berat badan. .

Teknik zig zag diet, pengiraan kalori semuanya akan dibimbing satu demi satu. Jadi tak perlu pening untuk nak kira kalori makanan setiap hari.

Follow IG @ckrosliza untuk perkongsian menu sihat.

Coach KakJa

Nak tahu detail resepi diet online serta meal plan sihat yg  lengkap resepi lunch 30 days  boleh join ELWO slot setiap bulan, yg bermula pada setiap 3hb....jom hubungi kak ja kat link detail bawah ya


detail program boleh whatsApp Coach Kak Ja untuk detail ataupun terjah laman web rasmi Coach Kak Ja untuk detail program ya


Follow Instagram: @ckrosliza
Wasap No: 601125226700


-Coach Kakja=


No comments:

Tips2 dan Cara2 Nak Jadi Jutawan Melalui Bisnes Online

 Assalamualaikum wbt Kak Ja share tips2 nak jadi jutawan melalui bisnes online:- 1) Ramai yang terkesan dengan PKP dan Covid19. Hilang peker...

Popular Post from Mamaluv ELWO Blog